Mixning & Pluginteknik

Kurs

Mixning

Kursbeskrivning

Kursen är till för producenter som känner att de får till bra produktioner men lyckas inte få till det där "soundet". Vi lever i en värld där låtens sound är minst lika viktig som själva låten. Vissa låtar blir mer eller mindre mest kända för sitt sound.
Kursen kommer att lyfta de olika element som påverkar din mix. Vi kommer att gå in på djupet om vad en kompressor är och gör. Du kommer att lära dig hur du tränar dina öron. Vi kommer mestadels hålla oss med plugins "in the box". Men vi kommer även att besöka en större studio som använder analog utrustning.

Förkunskap

Det är bra om du har arbetat med något musikproduktionsprogram tidigare. Kursen kommer att hållas i Mac Miljö och Logic Pro X så sjävklart är det enklast om även du har med dig en mac och Logic Pro X, men det är inget krav. Det är fritt fram att ta med dig din pc och ditt egna musikproduktionsprogram. Denna kurs kommer att berika dina kunskaper om mixning i helhet och du kommer att kunna göra det mesta som görs i Logic även i ditt egna program som du är van vid.

Apple Certifierad Trainer

Arash Finström

Nästa utbildningstillfälle

Startas vid minst 6 anmälningar

Plats

"SOF Training Center” Göteborg
Herkulesgatan 1K
417 01 Göteborg

Språk

Svenska

Kursavgift

12 990kr ink moms

Finansiering

Kursavgift betalas med kort på plats innan kursstart eller kan delas upp på 6 eller 12 månaders räntefri betalning.

Material

För mera info om Logic Pro kan det vara nyttigt att ha tittat igenom materialet på http://www.apple.com/logic-pro/